...
Other Eindhoven events

Toekomstige maatschappij

Past event - 2024
14 May 18:30 - 20:00
Belgisch Bier Café, Stratumseind 95, 5611 ER, Eindhoven
Gebruik voor Tikkie de link hier en neem contact op met [email protected] voor bevestiging.

Tikkie Optie

Tikkie (Optie)
Gebruik deze link voor de bio van de spreker.
Gebruik voor referentie je naam en achternaam in het onderwerp.
Met deze betaalmethode worden er geen tickets naar je toegestuurd. Bewaar het betalingsbewijs voor bevestiging.

De toekomst is synchronisatie? - Nino Basilashvili (Kenniscentrum Creating 010)

We hebben de mogelijkheid om te synchroniseren met elkaar en met onze omgeving. Wat als we deze mogelijkheid kunnen vastleggen en zelfs versterken met technologie? Nino Basilashvili ontwerpt interactieve installaties waarin ze dit soort fenomenen tastbaar probeert te maken. Ze vraagt zich af of synchronisatie de volgende stap is van verbinding en wat we nog meer kunnen doen met het zichtbaar maken van de vaak onzichtbare processen in ons lichaam.
...

Creëren van connecties door middel van licht - Team IGNITE (Ivy van Dongen, TU/e)

Team IGNITE is niet het typische studententeam dat je op de TU/e tegenkomt. Onze missie is om de ware kracht van licht te benutten voor het aanpakken van maatschappelijke uitdagingen. Door kunst, technologie en design te combineren, creëren we interactieve kunstwerken die niet alleen de duisternis verlichten, maar mensen op een onvergetelijke manier samenbrengen!
...

Minder stress en werkdruk in de zorg door het combineren van informatie in een dashboard - Sima Ipakchian Askari (Vilans/Fontys)

In de zorg zijn er tal van innovaties ontwikkeld met hun eigen dashboards en software, wat er voor kan zorgen dat zorgmedewerkers voor ieder product een andere applicatie nodig hebben. Samen met project partners uit Italië, Denemarken en Taiwan is Sima samen met haar collega’s bezig met het ontwikkelen van een dashboard waar informatie vanuit verschillende producten gecombineerd wordt om beter inzicht te geven over een client en om zorgverleners te helpen bij het maken van zorggerelateerde beslissingen. Met als doel de werklast en stress te verlichten voor zorgverleners.
...
Map data © OpenStreetMap contributors.

Other Belgisch Bier Café events

2024-05-13 Building a Greener Tomorrow: Innovations in Sustainability Belgisch Bier Café Stratumseind 95, 5611 ER, Eindhoven, Netherlands
2024-05-15 Frontiers of Robotics: Exploring Innovation and Imagination Belgisch Bier Café Stratumseind 95, 5611 ER, Eindhoven, Netherlands